Veiling op zondag 5 november van 30 buitengewone kunstwerken

De werken
Zo’n 30 werken gaan de kunstenaars maken! Er zijn werken bij van plekken die u meteen zult herkennen, zoals de Erasmusbrug, de Markthal en de Euromast.
Maar er zijn ook meer abstracte werken bij, of werken geïnspireerd door het stadsleven en de mooie natuur in Rotterdam. De één kleurrijk, de ander sober zwart-wit.
Groot en klein, van schilderij tot keramiek. Kortom: de moeite waard om te kijken of er voor u iets bij zit.

Al nieuwschierig naar wat u kan verwachten, via deze link een voorproefje:
Kunstwerken Rotterdam 2017

De veiling
Het programma op zondag 5 november ziet er als volgt uit:

12.30 uur            –              Lunch en ‘meet and greet’ met de kunstenaars
(Besloten bijeenkomst en exclusief voor sponsoren.
Wilt u daarbij aanwezig zijn? Volg dan deze link BGK SponsorMogelijkheden)

14.00 uur            –              Mogelijkheid alle kunstwerken te bekijken
15.00 uur            –              Veiling
16.00 uur            –              Borrel

Om 14.00 uur en om 16.00 uur zal bluesband Third Base, bestaande uit talentvolle muzikanten met een verstandelijke beperking, een spetterend optreden verzorgen.

Locatie: Postillion Convention Centre WTC, Beursplein 37 Rotterdam

Waar gaat de opbrengst naartoe?
Met de opbrengst kunnen er meer activiteiten voor kunstenaars met een verstandelijke beperking georganiseerd worden en komt hun talent tot bloei.
Het geld wordt aan verschillende activiteiten voor talentontwikkeling besteed, in goed overleg met Fonds verstandelijk gehandicapten, de deelnemende ateliers en Stichting hetWerkvan. Denk aan inspiratietrips, de ontwikkeling van een speciale opleiding of persoonlijke begeleiding van een kunstenaar.

Voor wie is de veiling?
Bent u verliefd geworden op een van de werken? Vind u het ook belangrijk dat deze kunstenaars de kans krijgen hun talent verder te ontwikkelen? Bent u gevestigd of verbonden aan een van de afgebeelde locaties in Rotterdam? Iedereen, bedrijf en particulier, die wil meebieden is van harte welkom.

Kan ik de werken eerst zien?
Zodra een werk af is, is deze te zien op deze website. Vanaf medio oktober worden de werken geëxposeerd in Rotterdam. Ook op de dag van de veiling zelf kunt u de werken nog bekijken. Als u dus eerst wilt zien of een van de werken u aanspreekt, kom dan gerust kijken.

Aanmelden
Wij nodigen u van harte uit om de veiling bij te wonen en mee te bieden op uw favoriete werk. Uw bijdrage, klein of groot, brengt ons doel dichterbij: kunstenaars met een beperking inspireren, een platform bieden en hun talent tot bloei brengen. En ook al willen we graag zoveel mogelijk ophalen voor deze kunstenaars, u bent uiteraard niet verplicht te bieden.
Om een indruk te krijgen van het aantal bezoekers, is het prettig als u ons laat weten of u erbij bent. Dit kan via onze contactpagina of door een mail te sturen naar [email protected]. Ook uw geïnteresseerde relaties zijn van harte welkom!

Hoe werkt het met de betaling?
Als u een winnend bod doet, noteren we uw gegevens. Als u wilt, ontvangt u een betaalverzoek, zodat u het geboden bedrag in uw administratie kunt opnemen.
Uiteraard is uw bijdrage aftrekbaar voor de belasting. Er wordt geen btw over de werken geheven.

Meer informatie
Heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op: [email protected]