Veiling op zondag 4 november 2018 van 30 buitengewone kunstwerken

De werken
Zo’n 30 werken gaan de kunstenaars maken! Er zijn werken bij van plekken die u meteen zult herkennen, zoals de Dom of De Oudegracht.
Maar er zijn ook meer abstracte werken bij, of werken geïnspireerd door het stadsleven en de mooie natuur in Utrecht. De één kleurrijk, de ander sober zwart-wit.
Groot en klein, van schilderij tot keramiek. Kortom: de moeite waard om te kijken of er voor u iets bij zit.

Nieuwschierig naar de werken van vorig jaar? Via deze link een overzicht van de werken van editie Rotterdam die in 2017 onder de hamer gingen:
Kunstwerken Rotterdam 2017

De veiling
Het programma van de veiling volgt zo spoedig mogelijk.

Locatie: The Green House, Croeselaan 16, 3521 CA te Utrecht
www.thegreenhouserestaurant.nl

Waar gaat de opbrengst naartoe?
Met de opbrengst kunnen er meer kunst activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking georganiseerd worden en komt hun talent tot bloei.
Het geld wordt aan verschillende activiteiten voor talentontwikkeling besteed, in goed overleg met Handicap NL, de deelnemende ateliers en Stichting hetWerkvan. Denk aan inspiratietrips, de ontwikkeling van een speciale opleiding of persoonlijke begeleiding.

Voor wie is de veiling?
Bent u verliefd geworden op een van de werken? Vind u het ook belangrijk dat deze kunstenaars de kans krijgen hun talent verder te ontwikkelen? Bent u gevestigd of verbonden aan een van de afgebeelde locaties in Utrecht? Iedereen, bedrijf en particulier, die wil meebieden is van harte welkom.

Kan ik de werken eerst zien?
Zodra een werk af is, is deze te zien op deze website. Vanaf de zomer worden de werken geëxposeerd in Utrecht. Ook op de dag van de veiling zelf kunt u de werken nog bekijken. Als u dus eerst wilt zien of een van de werken u aanspreekt, kom dan gerust kijken.

Hoe werkt het met de betaling?
Als u een winnend bod doet, noteren we uw gegevens. Als u wilt, ontvangt u een betaalverzoek, zodat u het geboden bedrag in uw administratie kunt opnemen.
Uiteraard is uw bijdrage aftrekbaar voor de belasting. Er wordt geen btw over de werken geheven.

Meer informatie
Heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op: [email protected]